Oefentherapie Cesar Maarssen

Wilma Heijlen en Jeannette Schouten
Maire Hofstedelaan 44
3601 BR Maarssen
Tel: 0346-578050
w.heijlen@oefentherapiecesarmaarssen.nl
cesar.schouten@casema.nl


Home   Wat is Cesar   Voor Wie   Kwaliteit   Vergoedingen en tarieven   ParkinsonNet   Ouderenzorg   Links  

Vergoedingen en tarieven.


De meeste zorgverzekeraars hebben Oefentherapie Cesar opgenomen in de aanvullende pakketten. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt vanuit de aanvullende pakketten is per verzekering verschillend. Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering.

In het algemeen geldt:
PatiŽnten onder de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen 9 behandelingen per jaar vergoed uit de basisverzekering. Indien nodig nog 9 behandelingen en daarna eventueel een wisselend aantal uit een aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat uit de aanvullende verzekering vergoed wordt is afhankelijk van het gekozen pakket.
PatiŽnten onder de 18 jaar met een chronische indicatie krijgen alle behandelingen vergoed.
PatiŽnten boven de 18 jaar met een chronische indicatie krijgen vanaf hun 21ste de 10e behandeling 100% vergoed uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijkt u hiervoor in het vergoedingenoverzicht van uw aanvullende verzekering.
PatiŽnten boven de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen een wisselend aantal behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering.

Hieronder vindt u een link naar het vergoedingenoverzicht voor oefentherapie Cesar voor 2018. De informatie die u hier vindt is ontleend aan de openbaar verstrekte informatie door verzekeraars. Aan de gegevens uit dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. U doet er goed aan altijd uw eigen polisvoorwaarden te raadplegen, of in geval van twijfel contact op te nemen met uw verzekeraar.
Vergoedingen Oefentherapie Cesar 2018.pdf
Standaardprijslijst Cesar 2018.pdf

Praktijktarieven:
Behandeling oefentherapie Cesar in de praktijk:     Ä 30,00
Behandeling oefentherapie Cesar aan huis:            Ä 40,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek:              Ä 52,00